ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.Τι αποσκευές περιλαμβάνουν τα πακέτα;

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις αποσκευές αναγράφονται στα περιλαμβάνονται και δεν περιλαμβάνονταί του κάθε πακέτου. Είναι ανάλογα με την αεροπορική εταιρία. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε με επιπρόσθετο κόστος ανάλογα με την αεροπορική εταιρία που θα ταξιδέψετε.

2.Χρειάζεται να κάνουμε κάρτες επιβίβασης;

Για τις αεροπορικές εταιρίες που υπάρχει χρέωση αν δεν γίνει κάρτα επιβίβασης πριν την αναχώρησή σας, η εταιρία μας σας τις εκδίδει χωρίς κόστος. Πρέπει όμως να μας αποστείλετε τα έγγραφα (διαβατήριο ή ταυτότητα) από πριν.

3.Τι ξενοδοχεία περιλαμβάνουν τα πακέτα σας;

Όλα τα ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν τα πακέτα μας, αναγράφονται στο εκάστοτε πακέτο. Θα ήταν καλό να διαβάσετε τις πληροφορίες για το κάθε ξενοδοχείο, την τοποθεσία, τις κριτικές από διάφορες άλλες ιστοσελίδες που παρέχουν, τις παροχές του εκάστοτε ξενοδοχείου και μετά να το επιλέξετε. Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν ευθύνεται αν κάνατε λάθος επιλογή ξενοδοχείου, σύμφωνα πάντοτε με τα προσωπικά κριτήρια του κάθε επιβάτη.

4.Μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνίες ή αεροπορική εταιρία ή ξενοδοχείο για κάποιο πακέτο που έχετε;

Οι προσφορές μας είναι για τις αναχωρήσεις και τα ξενοδοχεία που αναγράφονται στο εκάστοτε πακέτο. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ημερομηνίες, ή ξενοδοχείο, ή αεροπορική εταιρία, επικοινωνήστε μαζί μας να σας κτίσουμε και να κοστολογήσουμε το πακέτο με τα νέα δεδομένα.

5.Μπορούμε να προσθέσουμε μεταφορές ή/και εκδρομές στα πακέτα σας;

Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε μεταφορές και εκδρομές ή και εισιτήρια εισόδων σε πάρκα ή μουσεία σε όλα μας τα πακέτα. Ενημερώστε μας τι θα θέλετε για να σας βοηθήσουμε.

6.Μόνο πακέτα πουλάτε;

Η εταιρία μας ασχολείται με όλο το φάσμα του τουρισμού, όπως κρουαζιέρες, μόνο αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορές, εκδρομές, κτλ. Απλά ρωτήστε μας τι θέλετε και θα σας εξυπηρετήσουμε μέχρι που θα μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας από την ιστοσελίδα μας.

7.Γιατί οι τιμές των πακέτων σας είναι τόσο φθηνές;

Με συνεργάτες παγκοσμίως προμηθευόμαστε, διαπραγματευόμαστε, μαζεύουμε και δημιουργούμε πακέτα σκεπτόμενοι πάντα τις προτιμήσεις των πελατών μας. Έχουμε συμφωνίες για Εκπτώσεις Έγκαιρης Προκράτησης ή και Τελευταίας Στιγμής κρατήσεις οι οποίες μας επιτρέπουν να κτίζουμε πακέτα σε καλύτερες τιμές.

8.Τι ώρες και μέρες είναι ανοιχτά τα γραφεία σας;

Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 0900 μέχρι και τις 1800 συνεχόμενα. Επίσης υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση για όλες τις μέρες του χρόνου στο 77773777.

9.Είμαι στο εξωτερικό και υπάρχει πρόβλημα με την κράτηση του δωματίου μου. Τι να κάνω;

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στο 77773777 ότι μέρα και ώρα και να είναι. Σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να ενημερωθούμε άμεσα για να το φτιάξουμε. Ποτέ μην περιμένετε να επιστρέψετε από το ταξίδι σας και μετά να μας ενημερώσετε!

10.Θέλω να ακυρώσω το πακέτο μου. Θα μου επιστραφούν λεφτά;

Σε πακέτα προσφορών είναι πολύ δύσκολο να επιστραφούν λεφτά σε περίπτωση ακύρωσης. Σας συμβουλεύουμε να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψετε πριν κάνετε κράτηση και πληρωμή. Η εταιρία μας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσει χωρίς όμως να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας επιστραφούν λεφτά.

Επιλέξτε το πάρκο σας Πάρκα Όλα τα πάρκα Επικυρώστε Ο μέγιστος επιτρεπόμενος επιβάτης είναι {0} Επιλέξτε τουλάχιστον ένα πάρκο