Ποιοι είμαστε

  • Αριθμός Άδειας λειτουργίας Κυπριακού οργανισμού τουρισμού: 6281
  • Περήφανο μέλος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου(ΑCΤΑ)

H DM TAXIDOEFKERIES είναι η εμπορική ονομασία της εταιρίας D. Travel N. Outlet Ltd.

Η έδρα μας είναι στην Λευκωσία στην Κύπρο αν και προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες παγκοσμίως.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε μεμονωμένους πελάτες αλλά και επαγγελματίες πάντοτε με την ποιότητα εξυπηρέτησης που αντιπροσωπεύει την τουριστική βιομηχανία.

Η πείρα μας αλλά και τα προσόντα μας, μας επιτρέπουν να έχουμε τις καλύτερες τιμές από της περισσότερες τουριστικές υπηρεσίες και να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που χρειάζονται.

Με συνεργάτες παγκοσμίως προμηθευόμαστε, διαπραγματευόμαστε, μαζεύουμε και δημιουργούμε πακέτα σκεπτόμενοι πάντα τις προτιμήσεις των πελατών μας .

Το διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων μας, σας επιτρέπει πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες, και ξενοδοχεία ανά τν κόσμο, εταιρίες μεταφορών και ξεναγήσεων και εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και ακτοπλοϊκών εισιτήριων. Αυτό μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές που υπάρχουν.

Οι νεόνυμφοι μπορούν να βασιστούν σε εμάς ,αφού μπορούμε να νικήσουμε την οιαδήποτε τιμή κυκλοφορεί στην αγορά και να εγγυηθούμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μπορούμε ακόμα να σας εγγυηθούμε ότι μπορούμε να κτίσουμε και να εκδώσουμε το γαμήλιο ταξίδι σας σε λιγότερο από 24 ώρες

Το δυνατό μας σημείο είναι οι ταξιδιωτικές προσφορές ,όπως λέει και το όνομα μας DM Taxidoefkeries, το οποίο δίνει την δεινότητα στον κόσμο να αγοράζει τα πακέτα του πιο φτηνά από οποιονδήποτε άλλο τουριστικό πράκτορα στην Κύπρο – ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.

Οι Εκπτώσεις Έγκαιρης Προκράτησης μπορούν να σας εξοικονομήσουν ένα σημαντικό πόσο χρημάτων. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες με έκπτωση έγκαιρης προκράτησης ακόμα και 11 μήνες πριν την αναχώρηση με εκπτώσεις μέχρι και 80% από το συνολικό κόστος του πακέτου!!!

Οι κρατήσεις ξενοδοχείων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα μας! Έχουμε απευθείας διασυνδέσεις με κυρία ξενοδοχεία και έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Επιπρόσθετα παίρνουμε τις καλύτερες τιμές και από τους προμηθευτές μας τους οποίου και επιλέγξαμε πολύ προσεχτικά.

Συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλες τις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και προσφέρουμε ένα δυναμικό σύστημα κρατήσεων που επιστρέφει τις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι είμαστε επιλεγμένοι πράκτορες πωλήσεων της εταιρίας κρουαζιέρων NORWEGIAN CRUISE LINE (NCL) και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Τα πιο πάνω δεν είναι απλά λογία, είναι όλα στο www.taxidoefkeries.com. Μην χάνετε χρόνο!

Φανταστείτε το – Aγοράστε το - Tαξιδέψτε το....γιατί μοιραζόμαστε το πάθος μας για ταξίδι μαζί σας !

D.M. TAXIDOEFKERIES

Από D.Travel N.Outlet Ltd

WWW.TAXIDOEFKERIES.COM

Εσύ Ακόμα Ψάχνεις;;;

Επιλέξτε το πάρκο σας Πάρκα Όλα τα πάρκα Επικυρώστε Ο μέγιστος επιτρεπόμενος επιβάτης είναι {0} Επιλέξτε τουλάχιστον ένα πάρκο